POHIŠTVO PRIVATNIH OBJEKTOV

POHIŠTVO PRIVATNIH OBJEKTOV

V Mizarstvo Kos Bojan vsako leto izvajamo projekte na področju področja  proizvodnje pohištva za privatne objekte. Mednje sodijo predvsem oprema za stanovanja, stanovanjske hiše, vile ali pa tudi manjši projekti, kjer pogosto sodelujemo z go. Nives Kos. Prevzeli smo tako manjše projekte, ki so zahtevali inovativen pristop in estetsko skladnost z obstoječim pohištvom, kot tudi opremo celotnega objekta.

Ureditev družinske hiše Peternel v Ljubljani

Mizarstvo Kos-jedilnica

Druga polovica leta 2018 nam je prinesla projekt obnove starejše hiše v Ljubljani, kjer je ga. Nives Kos naročnikom svetovala, jih vodila skozi projekt in izdelala design. Naši zaposleni pa so nato izdelali pohištvo in ga zmontirali. Ker je bila hiša stara, je bilo kar nekaj dela pri montaži vgradnih elementov, a nam je uspelo.

Mizarstvo Kos-detailMizarstvo Kos-detailMizarstvo Kos-jedilnicaMizarstvo Kos-jedilnicaMizarstvo Kos-kuhinjaMizarstvo Kos-dnevna sobaMizarstvo Kos-detailMizarstvo Kos-Toaleta za gosteMizarstvo Kos-detailMizarstvo Kos-detailMizarstvo Kos-spalnicaMizarstvo Kos-dekliška sobaMizarstvo Kos-dekliška sobaMizarstvo Kos-detailMizarstvo Kos-kopalnicaMizarstvo Kos-DetajlMizarstvo Kos-kopalnicaMizarstvo Kos-fantovska sobaMizarstvo Kos-Fantovska soba 2pohištvo-domača pisarnaMizarstvo Kos-studijoMizarstvo Kos-delovni kotičekMizarstvo Kos-mansarda

Za prispevano slikovno gradivo, v katerega je bilo vloženo veliko truda, se zahvaljujemo družini Peternel.

Vila D2 Dubrovnik

V sodelovanju s Studijski centar za obnovu i razvoj d.o.o. smo opremili prestižno vilo v Dubrovniku. Naročnik je bila stranka iz tujine, ki je zahtevala najvišjo kvaliteto in pozornost na detajle. Delo je potekalo pod budnim očesom vodje projekta, Marije Kojakovič. Skrbela je da so bile želje in vizija naročnika izpeljani in je bil dosežen končni izdelek.

Vila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 DubrovnikVila D2 Dubrovnik

Primeri izdelanih kuhinj pri Mizarstvo Kos Bojan

Filozofija našega podjetja je, da se je vsaki stranki oziroma naročniku potrebno individualno posvetiti. Upoštevati je potrebno njihove želje, potrebe in zmožnosti in jih kar se da kvalitetno uresničiti. Ogromno pa doprinese tudi tehnično znanje in izkušnje, ki jih imamo, saj tako ustvarimo kvalitetnejše življenje.

Call Now Button