OBLIKOVANJE IN SVETOVANJE

OBLIKOVANJE IN SVETOVANJE

Tischlerei Mizarstvo Kos
NIVES KOS

Z našo oblikovalsko ekipo vam strokovno  svetujemo in pomagamo pri uresničitvi sanj, ki jih pretvorimo na papir. Ko uskladimo vaše želje in potrebe, se prične pretvorba v tovarniške načrte. Tovarniški načrti in risbe so osnova za izdelavo pohištva.  Izpostaviti  moramo, da je prednost naših oblikovalcev in tehnologov v tem, da so ves čas v stiku s proizvodnjo. Na dnevni ravni spremljajo potek del in na licu mesta rešujejo morebitne težave ali zaplete. Gospa Nives Kos Vam bo z veseljem svetovala tudi glede osvetlitve, izbire zaves, bele tehnike, barve sten, dodatkov in še mnogih drugih rešitev za vaš dom.

Naša dolgoletna stranka je potrebovala storitev svetovanja in pomoč pri obnovi stanovanja. Na pomoč je priskočila ga. Nives Kos, ki po besedah ga. Barbare Peternel “mojstrsko kombinira rešitve, ki so funkcionalne, všečne in upoštevajo (zastavljen) proračun”.

Mizarstvo Kos-kuhinja
Prenovljen kuhinjski kot

Z mislijo na proračun se je izbrala oprema ponudnika IKEA, ki se je zaradi boljše izkoriščenosti prostora prilagodila. Prav tako so iz Ikeje tudi luči. Kuhinja je tipska, ponudnika NOLTE, medtem ko je kopalnica zaradi svoje majhnosti narejena po meri.

Mizarstvo Kos-staro stanovanjeMizarstvo Kos-TlorisMizarstvo Kos-TVMizarstvo Kos-kuhinjaMizarstvo Kos-detailMizarstvo Kos-kuhinjaMizarstvo Kos-hodnikMizarstvo Kos-obešalnikiMizarstvo Kos-kopalnica

Posebnost projekta je v tem, da se je stanovanje pričelo oglaševati že tekom obnove. Ga. Peternel je inovativno pristopila k oddaji in je svoje potencialne najemojemalce obveščala o poteku prenove s foto in video vsebinami.

Mizarstvo Kos Bojan-render, dnevni prostorMizarstvo Kos Bojan-render, dnevni prostorMizarstvo Kos Bojan-render, kuhinjaMizarstvo Kos Bojan-render, spalnicaMizarstvo Kos Bojan-render, spalnica

 

Na vašo željo Vam izdelamo tudi renderske slike opreme in jo umestimo v prostor, tako da si lažje predstavljate končni izgled produkta, še preden je ta izdelan.

 

Mizarstvo Kos

Naše podjetje sodeluje s številnimi dobavitelji materialov in imamo številne povezave. Izoblikovale so se skozi vsa pretekla leta, zato Vam lahko ponudimo številne rešitev. Naš cilj je da Vam ustvarimo ali pa le olajšamo ustvarjanje vašega toplega doma.

Call Now Button