O NAS

O NAS

ZGODOVINA:

Vse se je začelo, ko je družinski patriarh Viktor Kos pričel z izdelavo kotnih letev. S trdim delom in odrekanjem je ustvaril temelje današnjega podjetja. In prav na teh temeljih se je pred približno 35. leti (leta 1981) začela pisati zgodba. Pričelo se je, ko je Bojan Kos  v prizidku očetove delavnice, ob pomoči dveh pomočnikov in nekaj osnovnih strojev, začel izdelovati pohištvo po naročilu.

V začetku smo izdelovali pohištvo za privatna stanovanja in hiše. Več  kot je bilo izkušenj, zahtevnejši so bili naši projekti: bari, pisarne, trgovine, restavracije, nočni klubi in kazinoji, hoteli, recepcije, knjižnice, mladinski domovi… Naše izdelke danes najdete na vseh koncih Slovenije, na Hrvaškem, po Evropi in vse tja do daljne Kamčatke.

V zadnjih nekaj letih smo se specializirali za navtično industrijo in izdelavo visoko kvalitetnega pohištva. Sodelovali smo s podjetjem Seaway iz Slovenije in Askelladen na Norveškem.  Danes pa pišemo zgodbo s slovenskim podjetjem Seafaring ter dobavljamo opremo za križarke številnim ladjedelnicam po celotni Evropi.

VIZIJA in NAŠE PREDNOSTI:

Mizarstvo Kos Bojan

Izdelava pohištva je dandanes kombinacija obrtniških spretnosti in najsodobnejših tehnoloških znanj, nič pa ne gre brez najkvalitetnejših materialov. Če ste naš naročnik ali arhitekt, se vam ni treba ukvarjati z detajli. Mi bomo poskrbeli, da bomo vaše ideje prenesli v tehnično dovršene zapise. Le-te pa v čudovito pohištvo, ki bo zelo funkcionalno, ustrezalo bo vašemu prostoru  po merah in kvaliteti. Kadar je to potrebno, pripravimo tudi vzorec površinske obdelave. S pomočjo sodobne CAD-CAM tehnologije lahko podatke iz priprave posredujemo direktno na stroje.

Naše prednosti so:

  • da nudimo tehnično podporo oblikovalcem in arhitektom;
  • da sodelujemo z oblikovalci in arhitekti, ki sledijo modnim trendom, so zahtevni pri vrhunski obdelavi, funkcionalnosti, prisluhnejo pa tudi vašim potrebam in željam;
  • da o vrhunski kvaliteti izdelave zdaj govori že dolgoletna tradicija;
  • da bi zagotavljali hiter odzivni čas in visok nivo kvalitete smo v podjetju zgradili sistem, tako v proizvodnji , kot v vodenju;
  • da skrbno pazimo na to, da je vsak posamezen projekt izdelan v dogovorjenem roku;
  • da gradimo odnose na dolgi rok, tako z našimi večjimi naročniki, kot tudi privatnimi naročniki, ki se radi vračajo k nam vedno znova.

ZAPOSLENI:

Sedaj smo ekipa  desetih stalno zaposlenih, ki že leta vztrajamo skupaj. Delamo na 1250m2 proizvodne površine. Naši  delavci so vsi mojstri s tradicionalnim obrtniškim znanjem, ki so ga nadgradili z znanjem sodobnih tehnologij.

BOJAN KOS, lastnik in direktor, predano vodi in pridobiva posel, nabavlja material in skrbi za finance. Njegova življenjska pot je jasno začrtana. Poklic nikoli ni bil le služba, pač pa način življenja, predanost delu in ciljem, ki jih nikoli ne zmanjka.

BRANE MUŠIČ, je tehnolog z ogromno izkušnjami, ki najzahtevnejše projekte spreminja v tehnične in tehnološke risbe in  zapise, ki jih berejo naši računalniški stroji, pripravlja kalkulacije in ponudbe.

Tischlerei Mizarstvo Kos

NIVES KOS, projektantka za notranjo opremo, vam bo s svojimi izkušnjami znala svetovati, kako vaše potrebe in želje spraviti v resničnost. Z njo se boste srečali tudi pri komunikaciji v tujih jezikih.

Mag. TIM KOS, 3. generacija družine Kos, ki se aktivno vključuje v podjetje. Stremi k poznavanju tako tehnoloških procesov, kot tudi optimizacij proizvodnje in vodenju ekipe zaposlenih. S svojo mladostjo prinaša nov veter in spodbuja inovacije in razvoj.

V proizvodnji v vseh fazah natančno spremljamo in nadziramo kontrolo kvalitete, a preden  posamezen izdelek zapusti našo proizvodnjo, ga z budnim očesom pregleda še lastnik podjetja,  BOJAN KOS.

Call Now Button