KONTAKTNI in PRAVNI PODATKI

KONTAKTNI in PRAVNI PODATKI

V našem podjetju smo Vam na voljo s telefonskim klicem ali pa nam pišite na e-mail naslov: info@mizarstvokos.si. Z veseljem se Vam bomo odzvali in odgovorili na vprašanja ali povpraševanje. Za hitrejše in lažje komuniciranje izberite med kontaktnimi podatki osebo, katere področje Vas zanima.

Mizarstvo Kos Bojan s.p.

Dragomelj 68

1230 Domžale

Slovenija

e-mail: info@mizarstvokos.si

tel: +386 031 369 720

fax: +386 1 562 67 09

Direktor:

Kos Bojan

mob: +386 31 369 720

e-mail: bojan@mizarstvokos.si

Stiki s tujino:

Tim Kos

mob: + 386 31 461 641

e-mail: timkos@mizarstvokos.si

Oblikovanje in design:

Nives Kos

mob: +386 41 645 202

e-mail: nives@mizarstvokos.si

Pravno obvestilo

Spletna stran www.mizarstvokos.si vsebuje informacije za splošne informativne in reklamne namene. Vsebina teh spletnih strani je last podjetja Mizarstvo Kos Bojan s.p. ter tako avtorskopravno zaščitena. Prepovedano je kakršnokoli nedovoljeno reproduciranje, prikazovanje, razmnoževanje ipd. vsebine teh spletnih strani. Niti Mizarstvo Kos Bojan s.p. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem oz. delovanjem teh spletnih strani ter informacijami, objavljenimi na njih. Mizarstvo Kos Bojan s.p. si pridržuje pravico do spremembe teh spletnih strani.

Spletne strani podjetja Mizarstvo Kos Bojan s.p. nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah. Za vsebino in delovanje teh spletnih strani družba Mizarstvo Kos Bojan s.p. ne odgovarja.

Mizarstvo Kos Bojan s.p. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Call Now Button